برای رفتن به ابوزیدآباد و دیدن قلعهای که روزگاری کمینگاه راهزنان کویری بوده، باید 70 کیلومتر از شهرستان آران و بیدگل استان اصفهان دور شد و پس از گذر از ابوزیدآباد، راه روستای قاسم آباد را در پیش گرفت، 30 کیلومتر بعد از روستا، قلعه دزدها دیده میشود.
آبشاری دست ساز در محله "سعادت آباد" که در دوره "سیدضیا الدین طباطبایی" در تهران ساخته شد. تهران؛ حدود سال 1299در آن دوره خبری از سعادت آباد و شهرک غرب و ... نبود!
اقتصاد ایران در سالهای 1320 و 1321 یعنی چند ماه پس از اشغال کشور توسط نیروهای متفقین در مرحله سقوط قرار گرفته بود. این خود تهدیدی برای متفقین به شمار میرفت که از ایران به عنوان تنها راه امن و نزدیک برای کمک رسانی به روسیه استفاده میکردند.
میگویند پخت نان سنگک قبل از ورود اسلام در ایران رواج داشته و در واقع ایده پخت آن را پزشک یکی از سلاطین ساسانی میدهد. او برای سلطان که بیماری سختی دچار شده بود تجویز میکند که نانی بخورد که روی ریگ (سنگ ریزه) پخته شده باشد
آن مرحوم توانست فیلمنامه سریال حضرت موسی (ع) را نیز به رشته ی تحریر درآورد که امیدوارم با مشارکت دستگاه های فرهنگی ، در آینده تولید شده و به نمایش درآید
براساس اطلاعات ثبت شده در سایت کتابخانه ملی به استخراج فهرست کتابهای منتشر شده در بازه زمانی سال 94 با کلیدواژه انتخابات پرداختیم که در این فهرست آثاری مانند «از مجلسی تا مجلس»، «بازیگران و بازیگردانان مجلس»، «برندسازی نامزد انتخاباتی»، «آقای نماینده» و «فرهنگ جامع انتخابات» وجود دارد.
از جمله مهمترین ابزارهای اعمال قدرت سیاسی و نیز نظامی روسیه تزاری در ایران نیروی قزاق بود. نیروی قزاق در سال 1879م در دوره سلطنت ناصرالدین شاه و با همت افسران روسی تأسیس شد.
ژنرال آیرون ساید انگلیسی در خاطرات خود مینویسد: یک دیکتاتور نظامی میتواند گرفتاریهای ما را (در ایران) را برطرف کند و ما میتوانیم که بی هیچ دردسری، کشور را ترک کنیم.
برای اجرای اصول مذکور در فوق دولت باید سازمان دیپلماسی خود را که در واقع پیادهکننده و مجری سیاست خارجی است مورد تجدید نظر کامل وقطعی قرار دهد تا عوامل منفی و موانعی را که در گذشته وجود داشته مانند قانونشکنی، تبعیض، بی بند و باری، حیف و میل اعتبارات دولت و تسلطروابط بر ضوابط از میان برداشته شود.
ستاد فرماندهی پاریس مرکب بود از عده ای چهره های سیاسی و نظامی رژیم گذشته؛ افرادی چون جواد خادم، لطفعلی صمیمی، حسن نزیه و … در ستاد سیاسی؛ و کسانی چون سرلشکر امیرفضلی، سرهنگ بای احمدی، سرهنگ صحبت محیطی و … در ستاد نظامی فعالیت می کردند. علاوه بر اینها، نمایندگان اطلاعاتی آمریکا و اسراییل و عراق نیز در ارتباط با ستاد بودند.
بر اساس گزارش های تازه آزاد شده درباره نخستین روزهای آغاز جنگ ایران و عراق، در این دوره، شماری از کشورهای عربی و اپوزیسیون ایرانی خارج از کشور، به خصوص اویسی و بختیار، بر این باور بودند که با حمله عراق به ایران ظرف یک هفته ارتش ایران شکست خواهد خورد و در طول یک ماه حکومت اسلامی سرنگون شده ...
در سند ذیل، ساواک خاطرنشان می کند که امام بعد از ازادی از ساواک در محله قلهک تهران اقامت می نمایند و دستجات مختلف مردم برای دیدار ایشان به شمیران رهسپار می شوند...
پایان دورهی زندان حضرت امام خمینی (ره) در سال 1342 توسط ساواک به ریاست سرلشگر حسن پاکروان موضوع سند ذیل است. بر اساس این سند قرار بازداشت موقت حضرت امام بعد از نزدیک به دو ماه حبس در این روز به پایان رسید. در این سند میخوانیم:«دستور فرمایید نامبرده [امام خمینی(ره)] پس از ابلاغ قرار قانونی در صورتی که به گناه دیگری بازداشت نباشد از زندان آزاد و نتیجه ...